Docentenbijscholing is een educatie platform dat bijscholing aanbiedt voor leerkrachten in het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Bij Docentenbijscholing volg je cursussen waar je maar wilt. Geen saaie e-learning, maar online lessen door enthousiaste docenten.

Voordelen Docentenbijscholing

Veel mensen volgen een thuisstudie omdat ze zich graag willen ontwikkelen maar er tegenop zien om iedere week naar een zaaltje te gaan om lessen te volgen. Valkuil van een zelfstudie is dat het te vrijblijvend is; het vraagt veel van je zelfdiscipline en dit maakt dat veel mensen een cursus laten versloffen.

Bij Docentenbijscholing doen we het anders. Bij ons volg je een cursus online, op een vast tijdstip met andere cursisten en onder leiding van een echte docent/trainer.De cursus volg je vanuit je eigen huis. De kracht van een echte docent en een vast tijdstip waarop de cursus plaatsvindt, gecombineerd met een prikkelende leeromgeving en een gedegen lesplan staan garant voor een hoog succes gehalte!

Sommige cursussen kennen behalve de online lessen ook bijeenkomsten op locatie. Andere cursussen worden zowel online als op locatie aangeboden. De meeste cursussen zijn tevens in-school beschikbaar.

Maak kennis met het team van Docentenbijscholing

Naf Hershler en Miriam Levy leiden het team van Docentenbijscholing van het hoofdkantoor in Amsterdam. Naf heeft een achtergrond in technologie en educatie en is een expert op het gebied van storytelling. Miriam werkte vele jaren in opbouwwerk en heeft ervaring in marketing en communicatie. Maak kennis met ons enthousiaste team!

Naf Hershler
naf@docentenbijscholing.nl

Foto Naf Hersler oprichter Docentenbijscholing

Miriam Levy
miriam@docentenbijscholing.nl

Shai Vegter
shai@docentenbijscholing.nl

Docentenbijscholing 
2050 Publishers BV
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Bezoek alleen op afspraak

Neem contact met ons op:
T. 020-8943037
E. info@docentenbijscholing.nl

Hier vind je het contactformulier.

Algemene voorwaarde & Disclaimer
Hier vindt je onze Algemene Voorwaarden en de Disclaimer.