Praktijkdag Activerend Leren
13 november 2019 &  25 maart 2020

Onderwijs kan prachtig zijn, maar het is ook uitdagend. Hoe kun je leren leuker en interessanter maken? Wij zijn daar heel uitgesproken over: door activerend te leren. Leerlingen vooral zelfstandig laten leren, dat is ons uitgangspunt.

Bekijk de video!

Wat gaan we doen?

Op de Praktijkdag Activerend Leren kies je twee, vier of zes workshops. Kies de hele dag, kies voor een dagdeel, of kom twee woensdagmiddagen. Qua planning gaan we het zo eenvoudig mogelijk maken voor je.

Alle workshops zijn vernieuwend en ze nodigen uit tot nadenken, beleven en samenwerken. Je speelt Escape the Classroom, je maakt Schoolradio met je eigen schoolradiozuil en je kruipt in de huid van een ander via een waanzinnige Virtual Reality-beleving. Je maakt kennis met Creatool, nieuw materiaal waarmee leerlingen leren samenwerken. Of volg de workshop Activerende Werkvormen, vol met spellen en activiteiten! En als je juist even de andere kant op wilt, dan volg je de workshop Yoga en Mindfulness in de Klas. Tussen de workshops door ontmoet je collega’s in ons ontdekkingscafé.

Wie zijn de trainers?

Bert Vos

Hanneke Geurts

Naf Hershler

Rosanne Haringhuizen

Save the date

Het volledige programma van de Praktijkdag Activerend Leren volgt zo spoedig mogelijk. Wil je hier als eerste bericht over ontvangen? 

Laat dan je emailadres achter!

Contact

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie over de Praktijkdag Activerend Leren of om een programma op maat voor je eigen school samen te stellen. Je kunt ook een afspraak met ons maken bij jou op school. Kies een manier om contact met ons op te nemen die bij jou past!

Bel

020-8943037

Skype

Docentenbijscholing

WhatsApp

00972-525734760

Contactformulier

Je kunt op kantooruren meestal met ons chatten, open de chat in de rechter benedenhoek van deze pagina. Je kunt ook een vraag achterlaten in de commentaren hieronder. Het antwoord op je vraag in de commentaren ontvang je ook per mail. 

>