Aiklas Mails
Tips & Tools met AI in de Klas

Schrijf je in voor de Aiklas mails en ontvang tools, tips en Power Prompts. Blijf op de hoogte van alles rond AI en ChatGPT in het onderwijs.


Aiklas

Mails

Tools

Wij houden de nieuwste AI tools bij en leggen je uit hoe je die als leerkracht of docent kunt gebruiken. AI spaart jouw tijd en verbetert de kwaliteit van het onderwijs.

Power Prompts

Met onze Power Prompts laat je ChatGPT in een handomdraai ideeën voor je bedenken en het mooiste materiaal maken. De kant en klare prompt doet het werk.

Onderwijs issues

AI en ChatGPT kennen binnen de klas dezelfde uitdagingen en risico's als daarbuiten. ChatGPT kan leerlingen en studenten ook helpen met leren en het compenseren van zwakke plekken.

Gratis tips, tools en Power Prompts

We delen je gegevens met niemand en je kunt je altijd uitschrijven

Wat leerkrachten en docenten zeggen over AI in de Klas

Yvonne

Leerkracht groep 7

"Wanneer je kinderen hier niet goed mee om leert gaan ben je niet goed bezig."

"Het is heerlijk om 24 uur per dag je eigen onderwijs assistent te hebben. Ik ben niet zo technisch, maar met de kant en klare prompts maak je snel de mooiste dingen. ChatGPT bespaart me echt ontzettend veel tijd."   

Kaia

Docent verzorging

"Dit helpt mijn leerlingen bij precies dat waar ze meestal niet goed in zijn."

"Mijn leerlingen zijn veel met hun handen bezig en met schrijven zijn ze vaak niet handig. ChatGPT doet dat voor ze en geeft ze bovendien ideeën, advies en structuur."

Marc

Docent marketing

"Veel studenten gaan ondernemen en KI geeft hun marketing vleugels"

"Ik heb in deze training veel geleerd om ChatGPT toe te passen en m'n studenten te leren hoe zij deze supertool kunnen inzetten voor hun marketing."

Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school