Download de WhatsApp nek & RSI gids

Klik op de rode knop om ons te laten weten wie je bent en download vervolgens de WhatsApp nek & RSI gids. Kom erachter hoe je kinderen kunt behoeden voor vervelende en pijnlijke klachten. 

Wat is Docentenbijscholing?

Wat is Docentenbijscholing?

Docentenbijscholing is een uniek educatie platform voor docenten in het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Bij Docentenbijscholing volg je cursussen waar je maar wilt; op school of vanuit huis. Geen saaie e-learning, maar online lessen door enthousiaste docenten. De kracht van een echte docent, gecombineerd met een prikkelende leeromgeving en een gedegen lesplan staan garant voor een hoog succes gehalte!

Hoe werkt het?

Cursussen

Contact

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie over onze cursussen of om een programma op maat voor je eigen school samen te stellen. Je kunt ook een afspraak met ons maken bij jou op school. Kies een manier om contact met ons op te nemen die bij jou past!

Bel

020-8943037

Skype

Docentenbijscholing

WhatsApp

00972-525734760

Contactformulier

Je kunt op kantooruren meestal met ons chatten, open de chat in de rechter benedenhoek van deze pagina. Je kunt ook een vraag achterlaten in de commentaren hieronder. Het antwoord op je vraag in de commentaren ontvang je ook per mail. 

>