STAP 1: Lees de Smartphone Privacy Gids hier

Download de Smartphone Privacy gids en lees wat je moet weten over de bescherming van de privacy van jezelf en van anderen. Lees verder!

STAP 2: Schrijf je in voor de online les!

Anno 2017 bestaan er zo veel applicaties die je kunt gebruiken in het onderwijs dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Het is lastig om onderscheid te maken tussen leuke programma’s en onmisbare toepassingen. In deze introductieles leer je een aantal onmisbare Top Tools kennen die je direct in de klas kunt toepassen.

Tijdens de Introductieles ontvang je tips voor digitale tools in de klas en maak je kennis met de werkwijze van Docentenbijscholing. De introductieles wordt online op verschillende momenten aangeboden en kun je kosteloos bijwonen. Klik op de rode knop om je in te schrijven!

Wat is Docentenbijscholing?

Wat is Docentenbijscholing?

Docentenbijscholing is een uniek educatie platform voor docenten in het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Bij Docentenbijscholing volg je cursussen waar je maar wilt; op school of vanuit huis. Geen saaie e-learning, maar online lessen door enthousiaste docenten. De kracht van een echte docent, gecombineerd met een prikkelende leeromgeving en een gedegen lesplan staan garant voor een hoog succes gehalte!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Kies een cursus die past bij de vaardigheden die jij wilt ontwikkelen. Per mail ontvang je een bevestiging van inschrijving en een uitnodiging voor het webinar. Door gebruik te maken van webinars is het mogelijk om op afstand een les te volgen net alsof je met elkaar in een klaslokaal zit.

De lessen bij Docentenbijscholing worden altijd gegeven door een enthousiaste docent. Je hoort en ziet de docent en op je scherm zie je de slides die bij de les horen. Via de chat kunnen jij en je medecursisten vragen stellen. Door het gebruik van de chat, polls en stellingen is de les echt interactief; geen monoloog maar dialoog tussen de docent en de cursisten!

Tussen de lessen door krijg je per mail materiaal en opdrachten toegestuurd. Deze zorgen ervoor dat je de nieuw opgedane kennis goed verwerkt. In de digitale leeromgeving vind je alle onderdelen van de programma’s overzichtelijk bij elkaar. Je kunt ook altijd terecht in een bijbehorend forum waar je je kennis en ervaring met andere cursisten kunt delen. Lees verder

Sommige cursussen kennen behalve de online lessen ook bijeenkomsten op locatie. Andere cursussen worden zowel online als op locatie aangeboden. De meeste cursussen zijn tevens in-school beschikbaar.

Cursussen

Nieuwsbrief Docentenbijscholing

Contact

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie over onze cursussen of om een programma op maat voor je eigen school samen te stellen. Je kunt ook een afspraak met ons maken bij jou op school. Kies een manier om contact met ons op te nemen die bij jou past!

Bel

020-8943037

Skype

Docentenbijscholing

WhatsApp

00972-525734760

Contactformulier

Je kunt op kantooruren meestal met ons chatten, open de chat in de rechter benedenhoek van deze pagina. Je kunt ook een vraag achterlaten in de commentaren hieronder. Het antwoord op je vraag in de commentaren ontvang je ook per mail. 

>