Effectieve feedback technieken en strategieën

Effectieve feedback technieken en strategieën


Als mentor speel je een cruciale rol in de ontwikkeling en groei van je leerlingen. Effectieve feedback is een van de krachtigste hulpmiddelen die je kunt gebruiken om je leerlingen te ondersteunen en hun leerproces te verbeteren.

In deze module leer je hoe je constructieve en motiverende feedback kunt geven die niet alleen de prestaties van je leerlingen bevordert, maar ook hun zelfvertrouwen en betrokkenheid vergroot. We behandelen verschillende technieken en strategieën om feedback te geven die helder, specifiek en impactvol is.

Of je nu positieve feedback geeft om goede prestaties te versterken, of opbouwende kritiek om leerlingen te helpen groeien, deze module biedt de kennis en tools die je nodig hebt om feedback op een effectieve manier in te zetten.

Bekijk de onderstaande videoles,

Bekijk de video

Om je op weg te helpen met het geven van positieve feedback, hebben we een set kletskaarten feedback gemaakt. Hier kun je de kletskaarten downloaden. We hopen dat deze kaarten je zullen helpen om op een positieve en opbouwende manier feedback te geven aan je leerlingen.

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}