Laten we een kopje ChatGPTea drinken samen

Ben jij een directeur of leidinggevende? Wat doen jullie op school al met AI en ChatGPT?

AI en ChatGPT zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs, waardoor het belangrijk is om hier een beleid voor te ontwikkelen.

Om hierbij te helpen geven wij masterclasses AI op school aan directies en leidinggevenden. We trainen docenten in het PO, VO, MO en HO in het gebruik van AI en ChatGPT en helpen bij het ontwikkelen van AI-competentie-eisen voor leerlingen.

Wij nodigen je graag uit voor een kopje ChatGPTea, bij jou op school of online via video. In een halfuur praten wij je bij over AI en ChatGPT in het onderwijs. Je kunt dan al je vragen stellen, waarop wij ons best doen om direct antwoord te geven.

ChatGPT beleid school

Interesse in een kopje ChatGPTea?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel, App of Mail voor  een directe afspraak, meer informatie en andere eventuele vragen over onze trainingen. 

Sneak Peak van de AI in de Klas Training 

Om je een indruk te geven van wat wij onder andere in de AI training behandelen, hebben wij hieronder drie Power Promts gezet. Een 'Promt' is de opdracht of vraag die jij aan ChatGPT stelt. In het onderwijs zullen vaak dezelfde promts worden gebruikt, maar dan net met een andere invulling. Om leerkrachten en docenten hierbij te helpen hebben wij Power Promts gecreëerd. Promts waarin alleen nog de tussen haakjes geplaatste specificaties moeten worden ingevuld. 

Probeer een van de onderstaande Power Promts vooral eens zelf uit in ChatGPT.

Power Prompt 1: Herschrijf de tekst

Je krijgt de volgende [tekst.....] Herschrijf deze tekst in begrijpelijke taal voor leerlingen of studenten van [vul niveau in]. Gebruik geen moeilijke woorden. Gebruik geen zinnen langer dan 10 woorden. Schrijf de tekst alsof je de populaire leraar op school bent en je leerlingen wil enthousiasmeren om de tekst te lezen, zonder zelf te enthousiast te worden. Schrijf drie variaties van de tekst, voor gemiddeld, laag en hoog niveau binnen de aangegeven klas of
Groep

Power Prompt 2: Groepsvorming activiteiten

Bedenk [vul nummer in] groepsvorming activiteiten voor leerlingen of studenten van [vul niveau en eventueel vak in] die je makkelijk op school kunt organiseren. De activiteiten mogen elk tussen de [40 - 80] minuten duren. Geef van elk activiteit aan hoe het heet. Bedenk activiteiten die de groepsvorming bevorderen en leerlingen elkaar leren kennen. Geef instructies in stappen hoe de activiteit georganiseerd en gerealiseerd moet worden Geef ook aan welke benodigdheden eventueel nodig zijn. Kies alleen voor benodigdheden die je makkelijk op school of thuis kunt vinden. Beschrijf het op een informele, informerende stijl. Als je wilt kun je [bepaalde onderwerpen] in de activiteiten terug laten komen.

Power Prompt 3: stellingen

Schrijf [5 - 10] stellingen bij het onderwerp [.........] in begrijpelijke taal voor leerlingen of studenten van [.............]. Gebruik geen moeilijke woorden. Gebruik geen zinnen langer dan [.........] woorden. Schrijf de stellingen alsof je de populaire leraar op school bent en je leerlingen wil enthousiasmeren om over deze stellingen te gaan discussiëren. Zorg dat er uitdagende elementen in de stellingen zitten om discussies tussen leerlingen/studenten op gang te brengen. Schrijf de stellingen in een [kies: grappige / plechtige / cynische /luchtige /informele /....] stijl. 

Scholen die met ons werken

Docentenbijscholing

contact

Meer weten over onze AI training en wat wij kunnen betekenen voor jouw school? 
Wij nodigen u graag uit voor een kopje ChatGPTea! 

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie of om een programma op maat voor je eigen school of team samen te stellen. Bel, App of Mail voor meer informatie en eventuele vragen.

Docentenbijscholing 
2050 Publishers BV
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
Bezoek alleen op afspraak

Neem contact met ons op:
T. 020-8943037
E. [email protected]

Algemene voorwaarde & Disclaimer
Hier vindt je onze Algemene Voorwaarden en de Disclaimer.

Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school