Leren door te doen

Docentenbijscholing is een educatie platform dat bijscholing aanbiedt voor leerkrachten en docenten uit het gehele onderwijs.  Bij Docentenbijscholing volg je cursussen waar je maar wilt; thuis, op school of op één van onze locaties. 

Docentenbijscholing biedt trainingen en begeleiding voor docenten in het realiseren van spelende leerprogramma’s, met aandacht voor persoonlijke groei en technologie. Trainingen van Docentenbijscholing zijn onderdeel van complete leerprogramma’s met tools, materiaal en kant en klare toepassingen die docenten direct binnen hun eigen onderwijspraktijk kunnen inzetten. Sinds juli 2023 beschikt Docentenbijscholing over haar eigen AI Virtuele Onderwijs Assistent platform: aialaia

Vooral zelf aan de slag door veel te oefenen

Ervaren trainers die weten te boeien 

Toegang tot video's, tools en extra materiaal

Na de training - is er niets meer??

De gemiddelde training of studiedag voor leerkrachten en docenten eindigt wanneer de trainer vertrekt. Bij Docentenbijscholing begint het dan pas goed. Want leren en je vaardigheden eigen maken vereist herhaling en voortdurende aanmoediging. Dat is precies wat we bij Docentenbijscholing doen. In de periode na de training blijven we deelnemers stimuleren met tips, video’s, tools en materialen.


Maak kennis met het team

Miriam Levy en Naf Hershler zijn directeur en oprichter van Docentenbijscholing. Miriam heeft veel ervaring in lesgeven en in het werken met kinderen en ouders van verschillende culturen. Miriam is mede oprichter van een Nederlandse school en bibliotheek in het buitenland. Naf heeft een achtergrond in technologie en educatie en is een expert op het gebied van storytelling.  Hij heeft jarenlange ervaring in lesgeven en is actief als coach en trainer. Buiten haar medewerkers werkt Docentenbijscholing met een vast netwerk van trainers, ontwikkelaars en didactiek specialisten. 

Miriam Levy

Docentenbijscholing team

Naf Hershler

Debbie van der Donk

Docentenbijscholing team

Peter Paul Kleinlooh

Docentenbijscholing team

Floris Koot

Docentenbijscholing team

Rosanne Haringhuizen

 


Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school