Docentenbijscholing is een educatie platform dat bijscholing aanbiedt voor docenten uit het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteiten. Bij Docentenbijscholing volg je cursussen waar je maar wilt; thuis, op school of op één van onze locaties. 


Voordelen Docentenbijscholing

Veel mensen volgen een thuisstudie omdat ze zich graag willen ontwikkelen maar er tegenop zien om iedere week naar een zaaltje te gaan om lessen te volgen. Valkuil van een zelfstudie is dat het te vrijblijvend is; het vraagt veel van je zelfdiscipline en dit maakt dat veel mensen een cursus laten versloffen.

Bij Docentenbijscholing doen we het anders. Bij ons volg je een cursus online, op een vast tijdstip met andere cursisten en onder leiding van een echte docent/trainer.De cursus volg je vanuit je eigen huis. De kracht van een echte docent en een vast tijdstip waarop de cursus plaatsvindt, gecombineerd met een prikkelende leeromgeving en een gedegen lesplan staan garant voor een hoog succes gehalte!

Sommige cursussen bestaan alleen uit bijeenkomsten op locatie en andere cursussen worden zowel online als op locatie aangeboden. Alle cursussen zijn tevens in-school beschikbaar.

Maak kennis met het team van Docentenbijscholing

Naf Hershler en Miriam Levy leiden het team van Docentenbijscholing vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Naf heeft een achtergrond in technologie en educatie en is een expert op het gebied van storytelling. Hij heeft jarenlange ervaring in lesgeven en is actief als coach en trainer. Miriam heeft veel ervaring in lesgeven en in het werken met kinderen en ouders van verschillende culturen. Miriam is mede oprichter van een Nederlandse school en bibliotheek in het buitenland.

Naf Hershler

Miriam Levy

Els Graaf

Bert Vos

>