Enter your text here...

Cijfers in Beweging - Een sprong vooruit

Vernieuwende strategieën voor het rekenonderwijs

Reken workshop voor leerkrachten

Ontdek de wondere wereld van rekenen met onze training "Cijfers in beweging - Een sprong vooruit", perfect voor basisschool leerkrachten. Deze workshop biedt creatieve methoden om zowel fundamentele rekenbegrippen als algemene rekenvaardigheden op een boeiende manier te tot leven te brengen. Door spel, beweging, en digitale hulpmiddelen te gebruiken, leer je hoe je rekenen leuk en leerzaam maakt voor je leerlingen. Leer om rekenen op een interactieve en inspirerende wijze in je lessen te verwerken.Hier is wat je krijgt wanneer je meedoet

Deze training geven we graag bij jou op school of online. We zorgen er voor dat je meteen zelf gaat oefenen. Je gaat praktisch aan de slag met ideeën en materiaal voor jouw onderwijspraktijk en toepassingen voor jouw leerlingen. De training is speciaal ontworpen voor leerkrachten van de basisschool.

Leren samen met je team

Wij verzorgen een interactieve workshop bij jou op school, waar je samen met je collega's hands-on ervaring opdoet.

Aanmoediging via slimme mails

Vaak heb je wat aanmoediging nodig. Wij blijven je per mail enthousiasmeren met nieuwe tools, ideeën  en materiaal. Net het zetje dat het verschil maakt tussen leren en doen.

Digitale tools

Een schatkist van digitale tools die het rekenonderwijs leuker en interactiever maken.

Coaching gesprek na de training

Een een-op-een telefonisch coaching gesprek voor de teamleider zes weken na de training, om te evalueren en extra steun te bieden.

Cijfers kleuterschool

Dit is wat leerkrachten over de training zeggen

Reken onderwijs
Joost

Meester groep 8

Direct toepasbaar in de klas

Dankzij deze innovatieve workshop kijk ik nu met frisse ogen naar rekenen. De praktische tips en creatieve aanpakken zijn direct toepasbaar.

Reken lessen
Ingrid

Juf groep 3

Interactieve workshop

Samen met collega's leren en direct nieuwe ideeën uitwisselen was zo waardevol. Deze interactieve workshop is een must voor elke basisschoolleerkracht.

rekencoordinator
Fleur

Rekencoordinator

Een gamechanger

De digitale tools die we hebben gekregen zijn een gamechanger. Het maakt het rekenonderwijs niet alleen leuker, maar ook effectiever.

Zo is de training opgebouwd


Module 1: Bewegend leren rekenen

Leer hoe je rekenlessen combineert met beweging voor een energieke en effectieve leerervaring. Bewegend leren zorgt bovendien voor een ontspannen en fijne sfeer in je klas.


Module 2: Digitale Tools voor rekenonderwijs

Deze module biedt je een scala aan digitale tools die rekenonderwijs leuker en interactiever maken, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Leer werken met laagdrempelige tools die je direct in de klas kunt toepassen voor meer spel en interactiviteit in je rekenlessen.


Module 3: Rekenen met Muziek

Leer om binnen een handomdraai met behulp van AI zelf liedjes te maken om in de rekenles te gebruiken. Muziek en ritme zorgen dat je leerlingen rekenbegrippen makkelijker onthouden.


Module 4: Aantrekkelijk lesmateriaal maken

Met behulp van Canva voor het onderwijs leren we je hoe je aantrekkelijk lesmateriaal en posters creëert, specifiek voor je rekenlessen. Dit maakt rekenconcepten visueel aansprekend en houdt de aandacht van leerlingen vast.

5


5

Module 5: Puzzels en breinbrekers

Leer hoe je puzzels en breinbrekers kunt gebruiken om rekenlessen leuker en uitdagender te maken. We laten zien hoe dit het denkvermogen van leerlingen stimuleer.  We geven je  handige tips voor eenvoudige integratie in jouw onderwijspraktijk.

6

6

Module 6: Spelend leren rekenen

We leggen je uit hoe je met diverse materialen zoals dobbelstenen, ballen, touw en kopjes het rekenonderwijs leuker en interactiever kunt maken. Deze eenvoudige middelen bieden verrassende mogelijkheden om rekenconcepten op een speelse manier eigen te maken.

6

6

Module 7: AI reken tools

We leren je hoe je AI als jouw persoonlijke assistent inzet voor het ontwikkelen van boeiende rekenopdrachten en activiteiten. Deze tools zullen je ook helpen bij het verminderen van je werkdruk.

Reken onderwijs


Naomi

Naomi is een expert in spelend en bewegend leren in het basisonderwijs. Ze combineert haar kennis van pedagogiek met innovatieve tools om leerkrachten te inspireren. Haar trainingen focussen op het activeren van leerlingen door middel van spel, waarbij ze rekenen en andere vakken op een interactieve manier benadert. Naomi's aanpak richt zich op zowel de fysieke als cognitieve ontwikkeling van kinderen. 

online

Vanuit je eigen huis

In je eigen tempo

€75 €35  • Online training
  • Leren gaat door na de training
  • Leeromgeving met alle digitale tools
op school - team

Veel zelf oefenen
Direct toepasbaar

Informeer naar de kosten

BEL, APP OF MAIL

  • Training op maat voor jouw team
  • Leren gaat door na de training
  • Leeromgeving met alle digitale tools

Plus deze bonussen die je niet wilt missen!

Bonus 1

Kant en klare liedjes die direct inzetbaar zijn voor in de klas. Gegarandeerd succes!

Luister naar de voorbeeldliedjes

Bonus 2

Een telefonisch coaching sessie voor de teamleider zes weken na afloop van de training 

leren rekenen

Alleen bij de training op school

Bonus 3

Fysiek materialen pakket voor spelend leren rekenonderwijs, met alles wat je nodig hebt. 

Rekenonderwijs

Alleen bij de training op school

Scholen die met ons werken

AERES VMBO
De Dijk Primair onderwijs
Novum Gymnasium
Dunamare onderwijsgroep
Koning Willem College
Prisma scholengroep
Arentheem scholengroep
Globe College

contact

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie of om een programma op maat voor je eigen school of team samen te stellen.


We spreken graag bij ons af, online per video of bij jou op school. Bel ons, stuur een app of verstuur je bericht via het formulier. 

Docentenbijscholing 
2050 Publishers BV
Retiefstraat 33
1092 VW Amsterdam

Neem contact met ons op:
T. 020-8943037
E. [email protected]

Algemene voorwaarde & Disclaimer
Hier vind je onze Algemene Voorwaarden en de Disclaimer.

Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school