Share

Sint Escape Spel bij jou op school

Een spannend Escape Spel voor de hele school

Stel je voor, de hele school speelt samen een spannend Escape Spel, fysiek in de klas of online. Als verrassende Sinterklaas activiteit. Als afsluiting voor de kerstvakantie, met de kerstvariant van het spel. Of op de Open Dag of als start van het nieuwe jaar, als introductie voor de nieuwe leerlingen. Of als teambuilding activiteit of studiedag, al dan niet gecombineerd met een training. Gemaakt door de docenten of door ons.

Een opwindend spel dat gaat over je eigen school! Het Escape Spel bestaat uit een ijzersterk verhaal, pakkende video's en spannende puzzels. Breinbrekers, voicemail, video puzzels en meer. De pakjes voor Sinterklaas zijn gestolen. Op jouw school.

Wie heeft de pakjes gestolen
en waar zijn ze nu?


De docenten hebben allemaal een motief..
Elk spel bestaat uit een serie van spannende video puzzels, raadsels en opgaven. Verschillende docenten bij jou op school hebben ieder mogelijk een motief om de pakjes te stelen. Er zijn puzzels die bij bepaalde vakken horen. Ondertussen verschijnen er talloze aanwijzingen. Welke groepje vindt de pakjes als eerste terug?

Rogier, docent Groep 6:
'Het is heel jammer dat alle pakjes zijn verdwenen. Ik hoop dat ze zo gauw mogelijk worden teruggevonden. Ik vind het trouwens wel allemaal een beetje overtrokken met dat hele Sinterklaas. Iedereen op school kent m'n afkeer van die plastic rotzooi. Misschien dat de verdwijning van de pakjes de leerlingen nu eens aan het nadenken zet'

zelf maken met het team of wij maken het spel kant en klaar


Wij hebben het script voor je en helpen je met kant en klare filmpjes. Je kunt het spel als docententeam maken en tegelijkertijd leren hoe je zelf makkelijk en snel een Escape Spel bouwt en toepast in je les.

Of je laat ons het spel bouwen, waarbij we het geheel op maat en niveau voor jouw school maken. Van jonge kinderen tot werkende professionals; voor ieder niveau een passend spel.


Speel het 'Pakjes Weg!' spel met Sinterklaas of Kerst, of speel het inmiddels beroemde 'Directeur Ontvoerd' spel en laat de school knallen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in voor tips, gratis materiaal en laatste updates!