Share

Online kerst teambuilding event voor docenten

Een spannend Escape Spel voor de leerlingen of als teambuilding activiteit voor de docenten 

Stel je voor het hele docententeam speelt een humoristisch escape spel als teambuilding activiteit ter afsluiting van het jaar. Of de leerlingen spelen het spel voor de kerstvakantie.

Een opwindend spel dat gaat over je eigen school! Het Escape Spel bestaat uit een ijzersterk verhaal, pakkende video's en spannende puzzels. Breinbrekers, voicemail, video puzzels en meer. De pakjes voor Kerstmis zijn gestolen. Op jouw school.

Wie heeft de pakjes gestolen
en waar zijn ze nu?


De docenten hebben allemaal een motief...Elk spel bestaat uit een serie van spannende videopuzzels, raadsels en opgaven. Verschillende docenten bij jou op school hebben ieder mogelijk een motief om de pakjes te stelen. Er zijn puzzels die bij bepaalde vakken horen. Ondertussen verschijnen er talloze aanwijzingen. Welk groepje vindt de pakjes als eerste terug?

Ed, docent Groep 8:'Ik ben een van de oudste docenten op school. Jarenlang mocht ik voor Kerstman spelen. Tot het nieuwe hoofd kwam. Die vond mijn eigen baard niet mooi genoeg. Terwijl ik daar nou juist zo trots op ben'

ideale teambuilding activiteit


Wij maken het spel voor jullie  docententeam en zijn tevens de live spelleiders voor het event. Het spel kan altijd doorgaan en iedereen kan meedoen, ook online vanuit huis.


Of wij maken het spel voor de hele school aangepast aan het niveau van jullie leerlingen.


Speel het 'Pakjes Weg!' spel met Kerst, of speel het inmiddels beroemde 'Directeur Ontvoerd' spel en laat de school knallen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in voor tips, gratis materiaal en laatste updates!

Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school