Share

Gratis webinar Top Tools

Hoe zou jij het vinden om meer interactie in je lessen te realiseren? Je leerlingen beter voor te bereiden op de toekomst door je eigen 21e-eeuwse vaardigheden te ontwikkelen? Lees dan verder en schrijf je in voor één van de GRATIS online lessen van Docentenbijscholing!

We leven in een wereld waarin er van ons hele andere vaardigheden worden verwacht dan 25 jaar geleden. Waar het vroeger bij leren vooral draaide om kennis, draait het tegenwoordig om vaardigheden ofwel 21e-eeuwse vaardigheden. Daarom heb ik de cursussen “Digitale Top Tools voor in de Klas” en “Leerlingen leren Programmeren” ontwikkeld en kun jij hier kosteloos mee kennismaken.

Ik zal je uitleggen waarom ik wil dat jij kennis maakt met “Digitale top Tools voor in de Klas” en “Leerlingen leren Programmeren”. Voor de jeugd van tegenwoordig is het van belang dat zij zo goed mogelijk voorbereidt zijn op de toekomst. Voor de toekomst van leerlingen is het cruciaal dat zij technisch onderlegd zijn. Leerkrachten en docenten zijn belast met deze verantwoordelijkheid maar weten vaak niet waar te beginnen.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je aan de slag gaat met één van de twee cursussen jij én je leerlingen er nieuwe 21e-eeuwse vaardigheden bij hebben. 

Stel dat leerlingen leren om de technologie in hun voordeel te gebruiken. Dat geeft een ontzettende voorsprong! Ik ben 20 jaar geleden begonnen met internetbedrijven en educatie en ik heb veel succesvolle bedrijven gestart. Uit ervaring kan ik daarom zeggen dat het voor de toekomst van leerlingen cruciaal is om technisch onderlegd te zijn. Of je in de ICT werkt of als verkoper of redacteur, technische kwalificaties bieden altijd een voorsprong. Maar ook nu is het al handig. Kennis van computers, programmeren en digitaal vormgeven stimuleren het logische en creatieve denkvermogen, dit helpt weer bij veel schoolvakken.

Redenen genoeg om niet langer te wachten! Deze cursus is niet langer beschikbaar.
Kijk HIER voor meer informatie over de cursus Digitale Top Tools voor in de Klas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in voor tips, gratis materiaal en laatste updates!

Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school