7 tips voor een geweldige Escape the Classroom

Wanneer je de volgende tips volgt maak je een geweldige Escape the Classroom! Klik op de vraag om het antwoord te bekijken. 

1. Betrek je leerlingen bij het ontwerpen en bouwen van een escaperoom in de klas

2. Laat een groep leerlingen een Escape the Classroom maken voor een andere groep

3. Wanneer je een escaperoom wilt spelen met een hele klas

4. Gebruik ter afwisseling eens een telefoon als uitkomst van een puzzel

5. Maak in plaats van een Escape the Classroom eens een Mysterie Classroom

6. Escape the Classroom om geld voor een goed doel in te zamelen

7. Denk ook aan de aankleding

Escape the Classroom - Training

Docentenbijscholing biedt een training aan, waarin je leert om de perfecte Escape the Classroom te maken en te spelen. Tijdens de training leer je om Escape the Classroom op structurele wijze toe te passen binnen je vak. Je leert hoe je leerlingen zelf spellen kunt laten maken en hoe je het proces begeleidt. Deze training wordt online gegeven door middel van live webinars maar je kunt de training ook op locatie volgen. 

Docentenbijscholing heeft ook de mogelijkheid om de training Escape the Classroom bij jou op school te geven. Volg dan de training Escape the Classroomsamen met collega's! Een super leuke teambuilding activiteit, met als extra opbrengst een door docenten gebouwde Escape the Classroom die direct met leerlingen te spelen is! Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kelly Russo Photography

Contact

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie over onze cursussen of om een programma op maat voor je eigen school samen te stellen. Je kunt ook een afspraak met ons maken bij jou op school. Kies een manier om contact met ons op te nemen die bij jou past!

Bel

020-8943037

Skype

Docentenbijscholing

WhatsApp

06-44291248

Contactformulier

Je kunt op kantooruren meestal met ons chatten, open de chat in de rechter benedenhoek van deze pagina. Je kunt ook een vraag achterlaten in de commentaren hieronder. Het antwoord op je vraag in de commentaren ontvang je ook per mail. 

Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school