Wat zijn de ervaringen van leerlingen met Escape the Classroom

Leerlingen zijn onverdeeld enthousiast over de escaperoom in de klas. Ze vinden zowel het spelen als het ontwerpen en maken van een escaperoom in de klas erg leuk. Hier een aantal reacties die we in de loop van de tijd hebben verzameld.

Yuri, 12 jaar
“Ik vond de escaperoom op school heel leuk. We moesten een professor helpen. De puzzel met de magneten vond ik het leukst.’

Sonja, 14 jaar, vmbo
“De escaperoom ging over de geschiedenis van Nederlands-Indië. Het was een spannend verhaal met moeilijke puzzels. Wat ik het leukste vond is dat echt iedereen in ons groepje mee deed om de puzzels op te lossen.”

Mariska, 16 jaar, Havo
“Ik vond het heel leuk om een escaperoom te ontwerpen en te bouwen. Het bedenken van de puzzels is niet zo makkelijk. De andere klas die onze escaperoom heeft gespeeld vond het heel leuk.”

Peter, 14 jaar, VWO
“De klas werd verdeeld in zes teams die tegen elkaar dezelfde escaperoom speelde. Het ging over bloed en bloedsomloop en cellen enzo. Veel leuker om zo te leren!’

Lotte, 11 jaar
“We hadden drie kwartier om uit de onderzeeboot te ontsnappen. Dus moesten we allerlei puzzels oplossen, het ging over de zee. Ik vond dit leuk en niet zo saai als gewoon.”

Escape the Classroom - Training

Docentenbijscholing biedt een training aan, waarin je leert om de perfecte Escape the Classroom te maken en te spelen. Tijdens de training leer je om Escape the Classroom op structurele wijze toe te passen binnen je vak. Je leert hoe je leerlingen zelf spellen kunt laten maken en hoe je het proces begeleidt. Deze training wordt online gegeven door middel van live webinars maar je kunt de training ook op locatie volgen. 

Docentenbijscholing heeft ook de mogelijkheid om de training Escape the Classroom bij jou op school te geven. Volg dan de training Escape the Classroomsamen met collega's! Een super leuke teambuilding activiteit, met als extra opbrengst een door docenten gebouwde Escape the Classroom die direct met leerlingen te spelen is! Lees verder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kelly Russo Photography

Cont​​​​act

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie over onze cursussen of om een programma op maat voor je eigen school samen te stellen. Je kunt ook een afspraak met ons maken bij jou op school. Kies een manier om contact met ons op te nemen die bij jou past!

Bel

020-8943037

Skype

Docentenbijscholing

WhatsApp

00972-525734760

Contactformulier

Je kunt op kantooruren meestal met ons chatten, open de chat in de rechter benedenhoek van deze pagina. Je kunt ook een vraag achterlaten in de commentaren hieronder. Het antwoord op je vraag in de commentaren ontvang je ook per mail. 

Trainingen ChatGPT, Escape Spel en Burgerschap nu met subsidie GRATIS bij jou op school